avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card nesolicitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card nesolicitat

de curand am primit o instiintare de la o banca precum ca , contul aferent unui card de debit emis pe numele meu a devenit inactiv , totodata sa actualizez si datele personale . stiind ca nu am solicitat card de la respectiva banca m-am deplasat la sediul ei si am aflat ca figurez cu un card emis de o alta sucursala in 2008 si am de plata o suma de bani ( aproape 300 lei) .functionara din banca m-a trimis sa rezolv problema la sucursala emitenta ,in alt oras. daca nu am solicitat , nu am ridicat si nu am beneficiat de acest card(nu stiu cine a folosit datele mele personale si de ce ,eu nesemnand nici o cerere in acest sens ) cum pot scapa de suma ceruta de banca ?
Cel mai recent răspuns: dumiras , utilizator 09:50, 25 Octombrie 2011
in primul rand clarificati de ce tip de card este vorba, debit sau credit. Pe cel de debit se pun banii de salarii si alte venituri, alocatii, etc, deci se primesc bani si de pe cel de credit vi se dau bani daca-i solicitati ca si credit. Dupa ce ati clarificat acest lucru, faceti dovada ca nu ati solicitat si nu ati folosit acest card. Daca este adevarat nu cred ca va fi o problema sa scapati de aceasta datorie.
am mers la sucursala emitenta si am aflat ca a emis cardul la solicitarea firmei unde am lucrat dar a fost eliberat dupa ce am fost data in somaj, eu nefiind anuntata
suma de bani reprezinta taxe si comisioane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane si dobanzi abuzive pentru cardul de credit ZAINEA ZAINEA AM UN CARD DE CREDIT [editat] PE CARE NU L-AM FOLOSIT DE APROAPE UN AN .ULTIMUL EXTRAS DE CONT ,PRIMIT ESTE CEL DIN 29.10.2010 .AZI 02.02.2011 AM FOST SUNAT DE ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere cont markyballer markyballer Buna ziua, Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca viorelmlucaci viorelmlucaci intr-o localitate unde nu exista nici un bancomat decat a unei sigure banci [banca 1]am solicitat restituirea sumei de 2000 lei cu un card de debit, tranzactia ... (vezi toată discuția)