avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire casa

bunici au facut o casa si 3 copii, dupa un timp a murit bunicul iar bunica sa recasatorit cu altul siun copil .Acu 15ani au murit amandoi batrani cei trei copii au murit si ei au ramas numai cumnatele si un copil de la un frate, plus trei nepoti de la copilul cu celalalt bunic nu sa facut taxa de mostenire .As dori sa stiu ce trebuie sa fac si cati au parte la aceasta casa si cote in parte va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 14:54, 4 Februarie 2011
trebuie sa incercati sa va exprimati putin mai clar daca vreti sa primiti un raspuns, incercati sa detaliati nasterile, casatoriile si decesele in ordine cronologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sau partaj? adrgelid adrgelid Bunicul meu, decedat 15 ani in urma, s-a recasatorit si a plecat de la casa lui, lasandu-l pe tatal meu cu toata familia. Tata a murit si el apoi dar nimeni nu ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune CataAlex CataAlex Am nevoie de o informație în legătură cu taxa de succesiune.Am un vecin mai oropsit de care nu de îndura nimeni să aibă grijă.Am o relație bună cu ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe ... Erika087 Erika087 Bună dimineața! Pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe 19 mai 2023 soacra mea a decedat, pe 12 februarie 2024 a decedat soțul meu, iar pe 28 februarie ... (vezi toată discuția)