avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... PROCES PE DREPT COMERCIAL ITALIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

PROCES PE DREPT COMERCIAL ITALIA

buna ziua,
societatea a primit o citatie din Italia cu privire la un incident din 2005, legat de furtul dunor marfuri din camion, intrebarile mele sunt:
1. cu cat timp inainte de termen trebuie depusa intapinarea conform Cpc italian?
2. societatea se poate reprezenta singura in fata instantei italiene sau trebuie angajat un avocat italian?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 15:38, 22 Februarie 2011
puteti preciza ce e scris pe citatie? un nr de lege sau nr. de articol conform cpc.adevarul este ca pt instantele italiene aveti nevoie de un avocat italian sau eventual un avocat roman care a obtinut dreptul de a practica in italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada caracterului definitiv al hotararii straine (italia) Georgiachill Georgiachill Bună ziua. Aș avea o nelămurire. Tribunalul din Italia mi- a acordat custodia totală exclusivă a fiicei mele in vârstă de 7 ani printr-un decret pe care ... (vezi toată discuția)
Incasari si plati prin societate straina aianaa aianaa Va solicit opiniile cu privire la urmatoarea speta. Am vorbit astazi cu inspectori ANAF din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara si niciunul nu a putut sa-mi ... (vezi toată discuția)
O problema mai ciudata albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte la dvs. Firma la care lucrez importa marfa din italia. Si acum urmeaza problema: am primit o comanda de la o societate ... (vezi toată discuția)