avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CE FACEM CU MEDICALELE,FORMULARUL ROZ?????
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CE FACEM CU MEDICALELE,FORMULARUL ROZ?????

Stie cineva ce facem cu certif. medicale din ianuarie 2011??se mai depun la sanatate?mai trebuie depus ceva odata cu ele?
Cel mai recent răspuns: luciapap , utilizator 11:15, 9 Februarie 2011
Multumesc.Scuze pt.ca am inteles gresit. Ai aflat ,cumva,care va fi procedura de depunere a certif.de concediu ?Trebuie insotite de vre-un formular ?
La Casa de asigurari sociale de sanatate Vrancea sunt necesare pentru concedii medicale incepand cu data de 01.01.2011 urmatoarele: certificatul medical(formular roz) insotit de baza de calcul, adresa pentru recuperarea sumei, ordin plata F.N.U.A.S.S. anterior, atestare fiscala de la Administratia financiara :foottap:.(atestare fiscala de asemenea trebuie sa insoteasca si declaratia inventar cu termen 15.02.2011)
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
DOAR_NOI, utilizator
Din curiozitate ati vorbit cu ei sau doar spuneti asa, pt ca mie nu mi se pare corect, deoarece declaratia o depunem la Finante iar c.m. la Casa de Sanatate.
Dvs. ce ziceti este corect sau nu?
DOAR_NOI a prezentat documentele necesare in cazul in care doresti sa ceri sumele de recuperat de la FNUASS.
Raspuns pentru colega luciapap: Da, am intrebat la CASS Vrancea...si acesta este raspunsul lor, tin sa adaug, scuze pentru omitere, ca mi s-a cerut si copie dupa declaratia 112 dar aceasta declaratie sa fie deja inregistrata la finante. Deci ca pasi intai depunem 112 la finante apoi, mergem la Cass in cazul concediilor medicale.

Alte discuții în legătură

Declaratia inventar pt concedii medicale cristina dana bogdan cristina dana bogdan Ce intelegi prin \"accesorii\" la declaratia inventar pentru concedii medicale? Este vorba de declaratia care trebuie depusa pana la data de 15 februarie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la casa de sanatate nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a recupera banii platiti angajatilor in perioadele de concediu medical de la casa de ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)