Buna ziua!!V-as ruga sa ma lamuriti intr-o privinta...Adresez aceasta intrebare pentru ca am impresia ca nu ma ajuta foarte mult avocatul meu,,,in urma cu doua saptamani am avut prima infatisare a procesului in care eu am cerut stabilirea unui program de vizita minor....prin urmare avocatul meu a cerut o luna in vacanta de vara si doua saptamani in vacanta de craciun ,in conditiile in care eu nu locuiesc in Romania.Dorind a petrece mai mult timp cu copilul meu,am hotarat impreuna cu avocatul sa solicitam luarea la domiciliu meu din Romania,a minorului in varsta de 5 ani.Am avut surpriza de a fi anuntat ca mama copilului meu a negat faptul ca primeste pensie alimentara,ca primeste pachete pentru copil,,,si mai mult a sustinut o minciuna foarte mare cum ca eu nu mi-am vazut copilul niciodata si ca acesta nu ma cunoaste.Precizez ca sunt cu plata pensiei alimentare la zi si chiar mai mult si am chitante pentru coletele trimise,,,insa cum as mai putea dovedi faptul ca am petrecut timp cu copilul meu?Pe langa declaratia martorilor,am cateva poze impreuna cu el,pot ele constitui o dovada?Va multumesc!!
desigur , depuneti aceste fotografii la dosar insotite de copiile de pe chitantele prin care faceti dovada ca ati trimis bani copilului si colete si va fi bine cu siguranta.