avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poza-element probator??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poza-element probator??

Buna ziua!!V-as ruga sa ma lamuriti intr-o privinta...Adresez aceasta intrebare pentru ca am impresia ca nu ma ajuta foarte mult avocatul meu,,,in urma cu doua saptamani am avut prima infatisare a procesului in care eu am cerut stabilirea unui program de vizita minor....prin urmare avocatul meu a cerut o luna in vacanta de vara si doua saptamani in vacanta de craciun ,in conditiile in care eu nu locuiesc in Romania.Dorind a petrece mai mult timp cu copilul meu,am hotarat impreuna cu avocatul sa solicitam luarea la domiciliu meu din Romania,a minorului in varsta de 5 ani.Am avut surpriza de a fi anuntat ca mama copilului meu a negat faptul ca primeste pensie alimentara,ca primeste pachete pentru copil,,,si mai mult a sustinut o minciuna foarte mare cum ca eu nu mi-am vazut copilul niciodata si ca acesta nu ma cunoaste.Precizez ca sunt cu plata pensiei alimentare la zi si chiar mai mult si am chitante pentru coletele trimise,,,insa cum as mai putea dovedi faptul ca am petrecut timp cu copilul meu?Pe langa declaratia martorilor,am cateva poze impreuna cu el,pot ele constitui o dovada?Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 14:28, 3 Februarie 2011
desigur , depuneti aceste fotografii la dosar insotite de copiile de pe chitantele prin care faceti dovada ca ati trimis bani copilului si colete si va fi bine cu siguranta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa vizitez copilul minor in timpul divortului? vreaucopilul vreaucopilul sunt in divort cu sotia,aceasta parasind domiciliul in urma cu 6 luni impreuna cu fetitza noastra de 2 ani si 6 luni si fetitza ei din prima ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un sfat ! cristian p cristian p Am divortat acum trei ani, in urma divortului fetita noastra in varsta de 6 ani fiind incredintata mamei. Eu am obtinut dreptul de vizitare saptamanala si ... (vezi toată discuția)