avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea sporului de conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea sporului de conditii vatamatoare

Buna ziua, va rog sa ma informati daca in anul 2011 pot sa acord sporul pentru conditii vatamatoare. Anul trecul am acordat acest spor pe baxa Buletinelor emise de organele abilitate dar acum cu aplicarea Legii 284/2010 si 285/2010 nu stiu daca este legal, mentionez ca pentru personalul auxiliar din invatamant care presteaza peste 80% din programul de lucru la calculator.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: lili2003stoica , utilizator 18:29, 3 Februarie 2011
in legea mentionata exista acordarea sporului respectiv pana la 15%.
in legea 284/2010 zice ca se va emite alt regulament de sporuri , care vad ca deja este in faza de proiect pe site-ul ministerului sanatatii la transparenta decizionala, dar pana la data emiterii regulamentului daca aveti determinarile facute puteti acorda in contunuare sporul daca persoanele isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vatamatoare in anul 2017 andi2017 andi2017 Fara REgulament se poate majora sporul pt. conditii vatamaotare daca avem buletin de analiza de la DSP:)) (vezi toată discuția)
Spor de cfp si spor pt munca vatamatoare buiavasi buiavasi Buna Dimineata! As dori sa imi precizati daca sporul pt cfp si cel pt munca vatamatoare sunt considerate sporuri in afara salariului de baza, de exemplu daca ... (vezi toată discuția)
Spor conditii periculozitate maria-m maria-m va rog sa imi trimite-ti legea prin care nu se mai acorda sporul de calculator in invatamant? va multumesc! (vezi toată discuția)