avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu prenatal

ma poate lamuri si pe mine cineva : in 2011 cum se calculeaza concediu prenatal si pe ce durata?
Cel mai recent răspuns: lory 73 , utilizator 17:48, 3 Februarie 2011
Te poate lamuri OUG 115/2010 privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului si Normele metodologice de aplicare a acestui act normativ care a aparut zilele trecute, momentan nu va pot spune ce nr au.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari - concediu pentru cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna seara, Am un baietel de 2 luni si urmeaza sa intru in concediu de crestere a copilului, am fost sa depun dosarul cu optiunea de 2 ani si am intrebat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2011 nico1_ro nico1_ro Pe 8 decembrie primul copil a implinit 2 ani, iar pe 10 ianuarie 2011 se va naste al 2-lea copil. 1) Pentru perioada 8 decembrie si pana nasc trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)
Intreruperea concediului de crestere a copilului Stela30 Stela30 Buna seara! Sunt in concediu de crestere a copilului, am optat pentru doi ani copilul implinind varsta de 2 ani in decembrie 2014. Contractul meu de munca este ... (vezi toată discuția)