avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?

Lucrez la stat , dar as vrea sa infiintez un PFA, oare se poate?
Nu stiu nici ce acte imi trebuie si daca pot sa-l infiintez daca am o firma cu datorii la stat.
Va rog lamuriti-ma.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 17:03, 3 Februarie 2011
Depinde de pozitia d-voastra in aparatul de stat.

Daca nu a existat nici un impediment legal privind detinerea calitatii de asociat intr-o firma, nu prea ar trebui sa fie probleme, nici in cazul unui PFA..

..dar nu ma pot opri sa constat ironia !..
Un angajat la stat este asociat intr-o firma cu datorii catre stat ?!..
Scuze de :offtopic: . Am fost rautacios :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata poate avea ca angajat titularul? arvat_t arvat_t Penru forma jur.pers.fiz. autor.calitatea de angajat o poate detine si persoana respectiva?Impozitele sunt mai mici,(contabilitate mai simpla)decat ptr. ... (vezi toată discuția)
Conditii asociat avgrojdea avgrojdea Un asociat cu cazier judiciar pentru o infractiune pentru care trebuia sa fie reabilitat de drept, dar radierea nu s-a efectuat. Vrea sa devina asociat la un ... (vezi toată discuția)
Asociatul care se retrage din firma "scapa" de datorii ? ionescu gabriela ionescu gabriela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : Sunt asociat unic si administrator in firma X. Firma are o datorie la stat de 13000 ron ... (vezi toată discuția)