avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?

Lucrez la stat , dar as vrea sa infiintez un PFA, oare se poate?
Nu stiu nici ce acte imi trebuie si daca pot sa-l infiintez daca am o firma cu datorii la stat.
Va rog lamuriti-ma.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 17:03, 3 Februarie 2011
Depinde de pozitia d-voastra in aparatul de stat.

Daca nu a existat nici un impediment legal privind detinerea calitatii de asociat intr-o firma, nu prea ar trebui sa fie probleme, nici in cazul unui PFA..

..dar nu ma pot opri sa constat ironia !..
Un angajat la stat este asociat intr-o firma cu datorii catre stat ?!..
Scuze de :offtopic: . Am fost rautacios :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata poate avea ca angajat titularul? arvat_t arvat_t Penru forma jur.pers.fiz. autor.calitatea de angajat o poate detine si persoana respectiva?Impozitele sunt mai mici,(contabilitate mai simpla)decat ptr. ... (vezi toată discuția)
Conditii asociat avgrojdea avgrojdea Un asociat cu cazier judiciar pentru o infractiune pentru care trebuia sa fie reabilitat de drept, dar radierea nu s-a efectuat. Vrea sa devina asociat la un ... (vezi toată discuția)
Asociatul care se retrage din firma "scapa" de datorii ? ionescu gabriela ionescu gabriela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : Sunt asociat unic si administrator in firma X. Firma are o datorie la stat de 13000 ron ... (vezi toată discuția)