avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot afla daca am cazier fiscal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot afla daca am cazier fiscal?

Cum pot sa aflu daca am cazier fiscal.
Scoateti un certificat de la Administratia financiara din care sa rezulte ca nu aveti datorii de plata catre stat. Daca acest certificat va este necesar la infiintarea unei societati comeriale, acesta se elibereaza de catre Registrul Comertului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal gabrieledi gabrieledi Buna ziua!O intrebare,va rog...Sunt din Botosani dar,acum 2 luni m-am mutat in Constanta.Inca nu mi-am facut mutatia pe buletin,deci adresa de pe buletin este ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare geo26 geo26 La multi ani! as vrea sa infiintez o firma de recrutare pentru a trimite muncitori romani in strainatate. De ce avize as avea nevoie, despre codul CAEN sau ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal , cazier fiscal ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme : In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)