In cazul unei hot.judecatoresti(pt.exec.silita),castigate, cu recurs in termen de 15 zile,intimata unde trebuie sa depuna recursul?.
Se poate la aceeasi instanta s-au la un for superior?
Nr.de inregistrare a dosarului de recurs este acelasi cu nr.de dosar care a fost judecat?
Daca in cazul ca nu se face recurs,in ce conditii hot.judecatoresca devine definitiva si irevocabila? Care sun pasii de urmat?
Va rog lamuriri,multumesc
Recursul impotriva sentintei pronuntate de instanta de fond se depune la instanta care a pronuntat sentinta ( judecatorie sau tribunal). In recurs, dosarul va avea acelasi numar ca si la fond, iar in conditiile in care intimata nu declara recurs in termenul legal de 15 zile de la comunicarea sentintei, aceasta devine si irevocabila prin nerecurare, putand fi pusa in executare .Succes!
Unde se poate afla mai repede daca este recurs s-au nu, pe portalul instantelor?.Pana la postare pe portal stiu ca dureaza.Care ar putea fi procedura de aflare mai repede si care este procedura unui recurs tinand cont ca este hot.jud?
In cazul in care nu se face recurs din partea intimatei, trebuie certificata hotararea (printr-o stampila,etc.) de instanta care a judecat cauza? Multumesc anticipat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sentinta irevocavila ?
sandry
buna ziua
-in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)
Recurs
hng
Am inteles dintr-un raspuns pe care l-am primit pe acest forum, ca o hotarare judecatoreasca este definitiva si irevocabila dupa ce se epuizeaza toate caile de ... (vezi toată discuția)