avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj dupa concediul de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj dupa concediul de crestere copil pana la varsta de 7 ani?

buna.as putea beneficia de somaj,daca pina la 7ani am fost in crestere copil cu handicap
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:20, 3 Februarie 2011
1. Perioada in care ati fost in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 7 ani nu este perioada de cotizare la somaj.
2. Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti si cereti lamuriri pentru ca ar trebui sa se ia in calcul 12 luni inainte de a intra in acest concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? mya_maria1980 mya_maria1980 din 2005 in 2007am fost in concediu de maternitate din 2007 pina in 25 feb 2012 am fost in indemnizatie crestere copil de la 3 la 7 ani si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru bebe2 mamy86 mamy86 Buna seara.Am o cunostiinta cu un copil care in mai face 7ani,copilul fiind cu handicap,mama a stat acasa cu el in crestere copil 3-7ani.De curand a aflat ca ... (vezi toată discuția)