avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Introducere acte succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Introducere acte succesiune

Daca unul dintre frati deschide succesiune si din diferite motive unul dintre frati nu poate participa, ce se intampla in acest in acest caz.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:14, 4 Februarie 2011
Obligatia celui care demareaza dezbaterea succesorala este sa ii nominalizeze pe toti fratii, acestia urmand a fi citati.Daca din diferite motive ei nu se prezinta si nici nu vor putea demonstra ca au fost impiedicati de un eveniment independent de voina lor( forta majora) , atunci ei isi vor pierde dreptul la mostenire.
Poate da unei alte peroane o procura speciala pentru dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ionut1593 ionut1593 Am si eu o nelamurire si as dori, daca se poate sa ma ajutati. Conform articolului 700 din codul civil,fratele meu a renuntat la mostenirea tatalui in fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 11 ani de la deces adilo adilo Bun gasit tuturor! Sunt intr-o situatie foarte incalcita.Bunica mea a decedat acum 11 ani nefacand nici un act succesoral pe numele meu desi in viata fiind ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ella2010 ella2010 daca fratele meu in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la succesiune dupa mama noastra [tata a murit mai demult] mai are dreptul ... (vezi toată discuția)