avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna ziua,
As dori sa aflu care este modalitatea de a afla stadiul( amanare, sentinta definitiva, cu recurs etc) in care se afla un dosar la o instanta de judecata(in speta tribunal)? Precizez ca primul termen al procesului de recurs a fost stabilit pentru 12.01.2011, iar din motive obiective nu m-am putut prezenta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:47, 4 Februarie 2011
Mergeti la arhiva tribunalului si consultati dosarul.
buna seara,
cea mai simpla varianta ar fi sa intrati pe portalul instantelor de judecata.
ioana_cristea a scris:

buna seara,
cea mai simpla varianta ar fi sa intrati pe portalul instantelor de judecata.


Care in foarte multe cazuri nu este actualizat.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
De cele mai multe ori , totusi, portalul este actualizat.Poate nu chiar din ziua respectiva dar, sa nu fim chiar rautaciosi, se actualizeaza destul de repede, dar trebuie sa- l cauti in noul portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie in dosar civil vasile2013 vasile2013 Cum pot sa aflu solutia intr-un dosar civil, pana se publica aceasta pe portal instantelor de judecata? Ma duc la arhiva si intreb ce solutie s-a pronuntat, ... (vezi toată discuția)
Despre recurs... Simmonco Simmonco De unde pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut recurs la o decizie definitiva favorabila mie?Decizia a fost data in luna mai ,am primit-o prin iulie si nu ... (vezi toată discuția)
Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)