avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

Casa este proprietatea noastră şi am deschis o asociaţie familială. Am încheiat un contract de comodat. Consiliul Local a dat o hotarăre ca trebuie să obţin autorizaţie de funcţionare si de la Primărie. Acum nu vor să îmi dea acordul spunând că trebuie să trec spaţiul dat in comodat în extrasul de carte funciară.Sunt obligată să fac acest lucru ? Si dacă nu, care sunt sunt căile legale pentru a-i contrazice şi nu a trece în cartea funciară?
Mulţumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 19:41, 4 Februarie 2011
Vi sa cerut in scris ? Obtineti refuzul scris si mergeti la un avocat pentru darea in judecata a Consiliului Local .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - problema cu proprietatea asupra sediului AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Am si eu o intrebare: intrucat vreau sa infiintez un PFA (CAEN 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management), la domiciuliul din ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)