avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revenirea dupa CIM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revenirea dupa CIM

:-/ Cand se termina concediul de ingrijire copil? La data in care implineste copilul 2 ani sau la data in care a fost suspendat contractul de munca? Am fost la servici sa depun cererea pt reinceperea serviciului iar contabila nu a reusit sa ma lamureasca, dansa sustine ca tb. sa incep la data in care a fost suspendat CM adica cu 42 de zile mai tarziu de data la care implineste copilul 2 ani?
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 23:26, 8 Mai 2008
Daca mama revine la lucru inainte de expirarea CIC, primeste 100 lei, stimulent si 200 lei, alocatia copilului pana la impinirea varstei de 2 ani. Dupa doi ani, primeste doar alocatia care cred ca e 35 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil sandumarian24 sandumarian24 Buna ziua, am si eu o intrebare. In cazul in care mi s-a nascut al doilea copil inainte de implinirea varstei de 2 ani al primului, primesc indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil maryag maryag am 2 copii ,unul face 2 ani in ianuarie iar celalalt are abia 5 luni,primesc alocatie si indemnizatie pt primul iar pentrul al doilea primesc alocatie si ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate felisana felisana Buna ziua! Situatia este urmatoarea: - mama se afla in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani, primind indemnizatia lunara de 1.200 ... (vezi toată discuția)