avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG in Bacau.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG in Bacau.

Buna ziua, caut un avocat,consilier juridic in Bacau, am nevoie de ajutor sa autentific un act constitutiv si un statut pentru o asociatie ONG ce doreste a se ocupa de reintegrarea sociala.Am niste modele dar vreau sa am si parerea unui jurist daca au sau nu nevoie de ceva modificari.Am fost la un avocat si am plecat speriat cand mi-a cerut nici mai mult nici mai putin de 1000E.Sincer nu dispun de aceasta suma.....si pentru cateva stampile pe niste foi de hartie mai bine ma las in a mai infiinta ceva.In consecinta pe aceasta cale rog daca este cineva in masura sa ma ajute as ramane indatorat.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 13:42, 5 Februarie 2011
Pentru autentificarea actului constitutiv si a statului trebuie sa va prezentati la un notar public. (la orice notar public din Romania). Suma pe care o mentionati este exagerata dupa parerea mea, costurile autentificarii celor doua acte plecand in fapt de la 100-150 de lei plus tva pentru fiecare (statut si act constitutiv). Adaugand copii legalizate daca este nevoie se ajunge undeva la maxim 100 de euro.
ma puteti contacta la notariat.public@gmailPUNCT com pentru orice alte detalii
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor pentru un ong frampolarbear frampolarbear Caut un avocat din Bacau si nu numai care m-ar putea ajuta pentru infiintarea unui ONG.Aici as avea nevoie de consultanta juridica completa in domeniu, am ... (vezi toată discuția)
Membrii asociației - ong Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Vreau să înființez un ONG, mi-a venit numele și între timp mi-am dat seama de câteva probleme, și pentru a concepe un statut cât mai ... (vezi toată discuția)