avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii identitatea red.25% la bugetari cu TVA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

identitatea red.25% la bugetari cu TVA

REDUCEREA DE 25% de la bugetari s-a facut prin scadere,suma ramasa majorata cu 15% nu duce la 90% din salariul initial.in TVA se deduce normal prin impartire conducind la concordanta sumelor.am dreptate?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 20:11, 5 Februarie 2011
Sa nu confundam taxa si pretul de baza. Reducerea de 25% a fost o scadere fortata a pretului muncii, nu o taxa.

Cand pretul de baza scade, se spune ca a scazut cu 10% din cat era. Cand creste, creste cu 10% din acei 90%, deci nu exista egalitate. La taxe nu este asa, pentru ca ele nu se pot aplica decat "in sus" :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere salariala pentru bugetari camus camus Este posibil ca aceste reduceri salariale de 25% in domeniul buger, sa se aplice retroactiv din ianuarie 2010 ? (vezi toată discuția)
Reducere fondului de salarii 25% utilizatorx utilizatorx buna ziua! Ma intereseaza daca reducerea fondului de salarii da dreptul unui director de scoala (de exemplu) sa dea salariile cum vrea, sau cel putin asa ni ... (vezi toată discuția)
Factura reducere ingrid30 ingrid30 cum se inregistreaza corect o factura de la un furnizor care imi acorda o reducere comerciala (pe factura apare sub denumirea de red pret 2l- am dat un exemplu ... (vezi toată discuția)