avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... discutii juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

discutii juridice

buna tuturor, am construit o vila din fonduri proprii,si pot demonstra doar cu martori
dar pamantul si autorizatia de constructie este pe numele tatalui meu.
tatal meu a decedat in 2009, iar fratele si sora mea au pretentii la aceasta casa desi fratele meu a primit langa mine aceeasi suprafata de pamant iar surorei i s-au facut acte pe casa parinteasca din 2006. va rog sa-mi spuneti cum pot iesi din aceasta situatie.X-(#-o
In cazul unui proces de partaj succesoral puteti face dovada ca vila respectiva nu face parte din masa succsorala, ci este un bun al dvs - dovada cu martori, inscrisuri (chitante de la achizitionarea materialelor, contract de executie, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort , partaj vali_085 vali_085 Buna ziua! Doua persoane, sot si sotie cu trei copii majori, doresc sa divorteze. De impartit au o casa batraneasca si o vila ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructii aurelian_relu aurelian_relu buna ziua am si eu o intrebare ;am construit lipit de casa parinteasca 4 camere si un hol acum 5 ani nu am scos autorizarie de constructie ;1 pot sa mai scot ... (vezi toată discuția)
Incercare de a fi inlaturat de la mostenire giv giv Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in anul 2015. Tatal sau a decedat in anul 2010. Eu i-am mostenit pe amandoi si am ... (vezi toată discuția)