avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... RESTANTE LA FONDUL DE PENSII
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

RESTANTE LA FONDUL DE PENSII

Sotul meu nu a platit la fondul de pensiidin 2004 acum are de platit 7500 ron cu tot cu dobanzi si penalitati,este taximetrist PFA.Ar dori sa renunte la anii in care nu a platit dar cei de la CNP ii tot trimit instintari de plata si somatii.asi dori sa-mi spuna cineva cum se poate rezolva problema aceasta?si dece trebuie platit de anul acesta minim 220 ron :(:(?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:00, 5 Februarie 2011
Pentru a afla raspunsul la intrebarea “De ce trebuie platiti 220 lei?” cititi, eventual, discutia de aici (in caz ca nu intervine cineva care sa va raspunda simplu) :)

www.avocatnet.ro/content/for...

Nu poate “renunta” la acei ani (sunt obligatii de plata la care nu poate renunta pur si simplu) – ar putea fi executat silit la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

executare silita/leasing auto....am mari probleme! g.draghici44 g.draghici44 am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3 in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)
Contributia de sanatate doinadaciu doinadaciu Buna ziua! In situatia in care o persoana este incadrata cu carte de munca si a platit cass si desfasoara si o activitate independenta respectiv cabinet ... (vezi toată discuția)