avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imatricularea auta de pe persoana juridfica pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imatricularea auta de pe persoana juridfica pe persoana fizica

Buna ziua
In speranta ca pana la urma imi raspunde cineva,revin cu o intrebare.
Detin un leasing auto pe persoana juridica.Vrau sa achit acest leasing si sa imatriculez masina direct pe numele copilului meu care este minor_are 9 ani}se poate?cum trebuie sa procedez?
Multumesc si sper sa-mi raspunda cineva
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 12:33, 6 Februarie 2011
La plata integrala a leasing-ului, firma de leasing va radia masina de pe numele ei si va emite pe numele societatii dvs. o factura cu valoarea reziduala, pe baza careia puteti inmatricula masina ( pe numele SC).
Ca sa o puteti inmatricula pe numele altcuiva, fie el si copilul dvs. minor, trebuie mai intai sa i-o vindeti.
Cum procedez sa i-o vand?pot face acest lucru fiind minor?Ceea ce inteleg eu din ceea ce imi spuneti dvs este ca trebuie sa o imatriculez prima data pe firma iar apoi inca o data pe numele copilului?
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing - inmatriculare auto pe nume persoana fizica, la final VORNICU VORNICU Sint persoana fizica si am inprumutat o socetate comerciala cu o suma de bani pentru asi achita ratele la leasing auto , cu promisiunea ca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Cum vand masina iesita din leasing paula70 paula70 Buna seara, Am o autoutilitara pe care doresc sa o vand,din motive financiare nu mai pot sa o intretin,din acelasi motiv nu am reusit nici sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)