avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vand masina iesita din leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vand masina iesita din leasing

Buna seara,

Am o autoutilitara pe care doresc sa o vand,din motive financiare nu mai pot sa o intretin,din acelasi motiv nu am reusit nici sa ma ocup de ea,de tot ceea ce ar fi trebuit facut la iesirea din leasing.Specific ca am cuparat-o in 2007 pe una din firme unde aveam un asociat,acea firma a dat faliment,am continuat leasingul preluand contractul pe firma unde sunt asociat unic.Acum un an am terminat leasingul....masina a stat pe dreapta de atunci...n am avut nici timp nici bani sa rezolv ce era de rezolvat legat de numere,imatriculare...etc.De ce acte am nevoie,ce trebuie sa fac mai intai sa fac totul cum trebuie si sa nu pierd timpul cu hartoage,urasc !!!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 12:22, 11 Octombrie 2014
daca ati terminat leasingul trebuie sa treceti masina pe numele d-voastra/al firmei. Nu cunosc toate actele ce trebuie la inmatricularea unei masini, insa exista o gramada de birouri de acte auto care pentru o suma mica de bani va redacteaza toate actele. Sunt si persoane care , pentru un onorariu merg cu actele si stau la cozile de la Inmatriculari scutindu-va astfel de toate aceste hartogarii si timp pierdut. Dupa vanzare se va ocupa cumparatorul de restul actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc timbru de mediu? alinapopa2009 alinapopa2009 buna ziua va rog sa ma luminati , sotul meu are un autoturism inmatriculat in 05.2006 prima data de catre o firma de leasing, primul proprietar care a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Contract leasing - inmatriculare auto pe nume persoana fizica, la final VORNICU VORNICU Sint persoana fizica si am inprumutat o socetate comerciala cu o suma de bani pentru asi achita ratele la leasing auto , cu promisiunea ca la terminarea ... (vezi toată discuția)