avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces pierdut cu ITM-ul. Urmeaza recurs.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces pierdut cu ITM-ul. Urmeaza recurs.

am avut o avocata,care dupa ce am vazut eu ,nu a scos decat 4-5 fraze. in 15 zile trebuie sa continui. as avea o amenda destul de mare de platit. ce ma sfatuiti sa fac pt recurs?.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:50, 9 Februarie 2011
Datoria lor este sa faca acest lucru inainte de sedinta si la pronuntarea deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs nemotivat in fapt, admis de instanta camyi camyi Nu am intrat inca in posia deciziei din recurs, termenul fiind recent. Am vazut solutia pe portalul instantei. Am intrebat sa stiu la ce ma pot astepta. ... (vezi toată discuția)
Plata prioritara a salariilor annabela annabela La care institutie pot reclama faptul ca fostul angajator a platit contributiile catre stat aferenta salariilor la Finante insa nu a acordat salariile in mana ... (vezi toată discuția)
Am cerut inlocuirea sanctiunii amenzii cu avertisment la judecarea pe fond, cum sa ma apar in recurs? glo glo am avut o plingere contraventionala, la judecarea fondului am cerut si inlocuirea amenzii cu avertisment intrucit eram la prima abatere. Partea adversa a ... (vezi toată discuția)