avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in munca

Am mai discutat aici despre disponibilizarea mea abuziva.Am cistigat in instanta dreptul de reincadrare in munca si plata salariilor din urma.Toate bune si frumoase pina aici.Problema pe care o am este urmatoarea:dupa ce voi merge la servici dupa o luna vor vezi iarasi disponibilizari .Se poate sa ma puna iarasi pe lista de disponibilazati numai dupa o luna? :(:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 6 Februarie 2011
Asta chiar nu o cunoastem,pentru ca nu depinde de noi.
Da, exista aceasta posibilitate de a fi din nou pus pe lista de disponibilizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare intr-o societate aflata in insolventa alinedelea alinedelea As dori sa aflu daca intr-o societate aflata in insolventa administratorul judiciar poate face disponibilizari de personal in conditiile in care nu a facut ... (vezi toată discuția)
Cistig de cauza in instanta viss_vass viss_vass Buna seara! In urma cu vre-o 7 luni am deschis subiect cu privire la disponibilizarea mea abuziva. Am actionat in instanta si o sa am cistig de cauza . Acum am ... (vezi toată discuția)
Criterii disponibilizare colectiva cris-gabi cris-gabi Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema: eu si sotul meu suntem angajati la aceeasi societate. Am fost anuntati ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)