avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator firma

Pot fi administratorul unei firme daca sunt in plata indemnizatiei pentru crestere copil?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 22:24, 6 Februarie 2011
Pe perioada concediului de ingrijire copil,orice forma de contract care presupune obtinerea unui venit impozabil va fi suspendata.Nu puteti obtine si venituri impozabile si indemnizatie pentru concediu de ingrijire copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la stimulent pentru cresterea copilului? aalinutza1981 aalinutza1981 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: sunt angajata (din 2003), am si un PFA (tot din 2003) si am nascut in februarie 2011. Momentan sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare in timpul concediului de crestere copil rambela rambela Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani si beneficiez de indemnizatie de crestere copil.As vrea sa lucrez timp de 2 ore la aceeasi firma la care ... (vezi toată discuția)