avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de colaborare in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de colaborare in timpul concediului de crestere copil

Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani si beneficiez de indemnizatie de crestere copil.As vrea sa lucrez timp de 2 ore la aceeasi firma la care am lucrat pana sa intru in concediu.Ma intereseaza daca pot lucra in mod legal si daca e posibil ce fel de contract pot incheia cu firma .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 6 Martie 2010
Pe perioada concediului pentru cresterea copilului nu puteti sa realizati venituri profesionale supuse impozitului pe venit, intrucat vi se va suspenda plata indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil vs contract individual de munca sflori13 sflori13 Buna ziua, Am cateva nelamuriri si, va rog, sa ma ajutati cu intelegerea prevederilor legale in acest sens. Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu pentru ingrijirea copilului???? irinaadi irinaadi In februarie 2008 mi-am schimbat locul de munca, cu o luna intrerupere(respectiv ianuarie 2008). Tot in 2008 am nascut si nu stiu daca in cazul in care exista ... (vezi toată discuția)