avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pasaport
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pasaport

as avea nevoie de o informatie,va rog daca e cineva dispus sa ma ajute.eu ma aflu in Italia cu familia de 6 luni;luna viitoare expira pasaportul fiicei mele(are 7 ani fetita),nu avem posibilitatea de a ne intoarce in tara inca,ce se intampla daca ea ramane fara un pasaport valabil?noi ne aflam in sud,langa Bari,am incercat sa aflu un nr.de tel.al consulatului(am gasit pe net adresa si nr. dar nu mai exista acel nr.de tel.)oare trebuie sa mergem la Roma ca sa i-il facem?va rog daca stie cineva,sa-mi raspunda!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:46, 7 Februarie 2011

Data post: Luni, 7 Februarie 2011, 14:46
gi_jane2 a scris:

isi poate face pasaport prin ambasada/consulat
[ link extern ] ...
[ link extern ] ...
[ link extern ] ... /

______________________________________________------------------------

Da,pentru a se evita impedimentul legat de fotografierea persoanei si pentru exercitarea dreptului la munca exista si aceasta posibilitate.
Chiar daca ii este destul de greu sa ajunga la consulat ii va fi mai usor si mai bine sub aspect financiar sa evite venirea in tara.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot s a i fac pasaport fratelui meu fara ca el sa fie in tara? shushsanu shushsanu buna ziua.fratele meu lucreaza in strainatate mai exact in grecia....acuma angajatorul ii cere pasaport dar din pacate nu se poate intoarce in tara pt ca ar ... (vezi toată discuția)
Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)