avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Instanta competenta Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Instanta competenta Ordonanta de plata

Ce instanta este competenta pentru a emite o ordonanta de plata (fara judecarea cauzei pe fond), in conditiile in care debitorul se afla in sectorul 6 - Bucuresti, iar suma datorata este mai mare de 100000 lei?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Ardox , utilizator 16:53, 7 Februarie 2011
Instanta competenta sa emita ordonanta de plata este cea care are competenta judecarii fondului cauzei si anume Tribunalul Bucuresti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune dosarul pentru emiterea ordonantei de plata? Ardox Ardox Ce instanta este competenta pentru a emite o ordonanta de plata (fara judecarea cauzei pe fond), in conditiile in care debitorul (SA) se afla in sectorul 6 - ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am o sentinta definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie pentru recuperarea cheltuielilor de judecata. Executorul meu a facut din ... (vezi toată discuția)
Locul platii - competenta teritoriala ContSters79137 ContSters79137 Intre doua societati comerciale s-a incheiat un contract. Niciuna din parti nu are sediul in Bucuresti, contractul s-a incheiat in Bucuresti, insa au omis sa ... (vezi toată discuția)