avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vreau sa opresc ratele la un credit pe o perioada
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vreau sa opresc ratele la un credit pe o perioada

Va rog sa-mi spuneți daca pot şi cat de repede pot opri ratele la un credit si pe ce perioada.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 7 Februarie 2011
asta trebuie sa-l intrebati pe creditor, daca va poate acorda o perioada de gratie si in ce conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nici un drept in fata banci? adrian78 adrian78 am si eu un credit ipotecat si este tot mai greu cu plata ratei.Am fost la banca sa obtin si eu o perioada de gratie,dar m-am dus degeaba.Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credite, persoana fizica Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am inteles ca bancile au produse de esalonare credite de consum persoane fizice. Am fost si am intrebat si eu pe la banci, dar unele mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Incapacitate plata rata credit investitii imobiliare - persoana fizica Silvia Monica Silvia Monica B-) As mai avea o intrebare. Poate banca sa recurga la proprirea unor sume din salar? Multumesc. Buna ziua, Cum ar trebui sa procedez, in ... (vezi toată discuția)