avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul

buna ziua am si eu o problema si aper sa ma rezolvati. Am somaj din martie 2009 pana in aprilie 2010 am renutat la somaj deoarece (mai aveam 2 luni se luat)mi s-a dat loc de munca dar acum mi se face lichidare deoarece s-au restructurat din posturi beneficiez de somaj?
[
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:36, 7 Februarie 2011
Sa va mai tina doua luni daca nu poate mai mult. Ar fi pacat.
nu intereseaza pe nimeni daca iei sau nu somaj!iar de tinut inca 2 luni nu se pune problema!
Poate va gasiti in alta parte sa incheiati un CIM pe doua luni si apoi puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare valvalentina valvalentina Buna ziua, Am lucrat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o institutie publica cu venituri proprii pana in 25.08.2010, cand printr-un HG, ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj v_ildiko v_ildiko Buna ziua, Am angajat de curand o persoana cu CIM pe durata nedeterminata, care era in somaj, este inca in perioada de proba. Din pacate in curand se va ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? raduremuspop raduremuspop Situatie: 18.05.2009 - angajat pe perioada nedeterminata 30.11.2009 - incetat rap.de munca cf.art.65(1) din legea 53- codul muncii ... (vezi toată discuția)