avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Program OP/Foi de varsamant aferente plati contributii ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Program OP/Foi de varsamant aferente plati contributii sociale si fonduri speciale 2011

In ce conturi se vor vira contributiile la asigurarile sociale si fondurile speciale incepand cu luna ianuarie 2011, avand in vedere Ordinul ANAF 73/27.01.2011 care abroga nomenclatorul obligatiilor de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:41, 8 Februarie 2011
Iata un link de unde puteti descarca programul aferent platilor la Buget incepand cu 2011.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Declaratie cas febr 2010 P.Daniela P.Daniela Buna ziua! Ce stiti de declaratia de CAS a lunii februarie? Se pare ca a suferit schimbari, dar apare numai anuntul acesta pe site-ul Casei de Pensii, nu si ... (vezi toată discuția)