buna ziua!as avea si eu o problema pt mine destul de grava!akum 4 ani am vandut o masina fara sa inchei un contract de vanzare cumparare nui radiata astfel eu trebuie sa platesc impozitu!intre timp omul a vandut masina la altu tot ia inmanat actele(talon carte identitate toate pe numele meu)!eu mam intalnit cu omu sa imi plateasca impozitu tot cu taraita putin de putin dar mia dat pana acum 1 an de cand nimika mi sa adunat o datorie destul de mare la primarie si asta nu se mai poate asa si nus de acord sal platesc akuma mam intalnit cu om si tot ma amana de pe o zi la alta sa imi dea banii sa pot merge sa platesc!intrebarea ie fiind masina tot pe numele meu in acte,la primarie daca nu imi da banii pot sa iau masina inapoi de la el?nu mai gasesc alta solutie ca o sa ajung la suma datorata ca masina nu o sa mai valoreze atata!va rog sa ma ajutati nu vreau sa am probleme in cazul acesta daca ii iau masina!
Buna seara !
Sunt foarte multe spete de acest gen si mai intotdeauna apar aceste probleme in cazul in care nu se perfecteaza contractul de vanzare -cumparare .
Pt un raspuns la obiect precizati daca ati incheiat vreun act cu respectiva persoana (chiar si nelegalizat) , daca au fost martori la tranzactia respectiva precizati daca ati predat toate documentele autoturismului ....
Oricum , daca e sa luam partea buna , bine ca nu ati primit si amenzi in aceasta perioada ....#-o
Ideea este ca trebuie sa radiati de pe numele dvs. acel autoturism pt a nu avea probleme si pe viitor ...
nu am incheiat nici un fel de act doar ca iam dat masina si toate actele a masinii talon carte de identitate!un singur act avem la notar prin care ii dau voie sa foloseasca masina cum i lam dat imprumut!ce pot sa fac sa imi recuperez banii de impozit sau masina?va rog ajutatima!va multumesc
Radiere masina
viorel33
Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)
Radiere masina
39187
Buna ziua de aproximativ 2 ani ,am vandut o masina la cineva din alt judet ,dar am uitat sa iau cartea de identitate al masinii.De un an nu mai pot sa iau ... (vezi toată discuția)