avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... protectia muncii psi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

protectia muncii psi

in urma promovarii examenului dupa un curs de 2 saptamani ti se elibereaza un atestat de "inspector protectia muncii" - acelasi lucrucru se intampla si in cazul unui "cadru tehnic PSI"
intrebare : de ce pentru inspector protectia muncii se slocicita studii superioare si pentru cadru tehnic psi NU ???????/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:18, 30 Aprilie 2008
Dupa ultimele modificari aduse C.O.R.-ului, se modifică denumirea ocupaţiei inspector protecţia muncii, codul - 241204, care devine inspector de specialitate protecţia muncii.
Conform COR, cod 516106 reprezinta cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.

Analizand cele doua coduri se observa ca inspectorul face parte din grupa majora 2 "Specialişti cu ocupaţii intelectuale şi ştiinţifice ", pentru care se cere cunoştinţe de înalt nivel , iar cadrul tehnic face parte din grupa majora 5 pentru care nu se cere studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru tehnic cu atributii psi divele divele Bugetari Stie cineva cine poate ocupa o functie de cadru tehnic cu atricbutii PSI ? Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr. ocuparea unei asemenea ... (vezi toată discuția)
Cadru tehnic psi DumitriuMarius DumitriuMarius Ordinul 58/15.04.2009 abroga metodologia de atestare a cadrelor tehnice PSI. Asta inseamnta ca pot sa dispun prin decizie ca aceasta activitate sa fie ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)