Bunaziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati sa stabilesc la ce coduri CAEN s-ar incadra urmatoarele activitati.
Spre exemplu:
Un SRL in care aceeasi persoana este si asociat si administrator si tot el ar urma sa si presteze unele activitati pentru un alt SRL in care asociat si administrator este un cetatean strain.
Activitatile ar fi urmatoarele:
- rezolva diverse probleme cum ar fi: depune sau cere diverse formulare si/sau declaratii de la/si la finante, onrc, etc, achita diverse facturi, sta la diverse cozi, cumpara formulare, duce si aduce actele de la firma de contabilitate, face diverse rezervari si programari, cazari la hotel, asteapta la aeroport si insoteste cetateanul strain unde este nevoie, ofera servicii de interpretariat, etc.
- cauta firme interesate de colaborarea cu firma cetateanului strain, stabileste intalniri, etc.
Pentru toate aceste servicii ar urma sa incheie un contract de prestari servicii intre cele doua SRL-uri si plata sa se efectueze pe baza de factura.
Multumesc .
partea cu ``achita diverse facturi`` e interpretabila..............detaliati, va rog!
pentru restul, ar fi 8211, 8219, 8299......
se va incheia un contract de prestari servicii, iar ptr gasirea clientelei, un contract de curtaj;)
Multumesc mult pentru raspuns. Referitor la partea cu "achita diverse facturi ", cred ca nu m-am exprimat bine, nu sant diverse poate doar factura de telefon ( pentru a nu i se suspenda sau inchide abonamentul) si asta in lipsa d-ului respectiv din tara si bineneteles din banii firmei dansului. Mentionez ca momentan firma la care este asociat cetateanul strain nu are nici un fel de angajat si asociatul nu este in permanenta in Romania. Are un contract cu o firma de contabilitate dar aceasta se ocupa doar de contabilitate nu si de plata telefonului si alte lucruri de genul asta.
Acel contract de curtaj s-ar incadra la unul din codurile mentionate mai sus?
Multumesc
as avea si eu o intrebare legata de codul CAEN.Am o firma care are ca activitate principala
7140 - Inchirierea bunurilor personale si gospodaresti n.c.a.
Firma este fara activitate de 2 ani, si depun declaratiile trimestrial personal (habar nu am de contabilitate).Cu modificarea codului nu stiu noul cod al activitatii principale pentru scoaterea declaratiilor...ma poate ajuta cineva?Va multumesc
as avea si eu o intrebare legata de codul CAEN.Am o firma care are ca activitate principala
7140 - Inchirierea bunurilor personale si gospodaresti n.c.a.
Firma este fara activitate de 2 ani, si depun declaratiile trimestrial personal (habar nu am de contabilitate).Cu modificarea codului nu stiu noul cod al activitatii principale pentru scoaterea declaratiilor...ma poate ajuta cineva?Va multumesc