As vrea sa intreb urmatorul lucru :
Ce taxe si impozite trebuie sa plateasca angajatorul/firma SRL-D (debutant) spre stat? O firma SRL-D se infiinteaza conform "OUG pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri"= numita popular "programul 10 000 euro"
1-Impozit pe venit sau pe profit ( e acelasi lucru ?) 16 %
2-TVA 24 % din orice factura emisa
3- ?
4-?
In cazul in care firma e un SRL-D (debutant) , finantata prin "programul 10 000 euro" angajatorul este scutit de plata contributilor pentru angajati. Dar presupun ca se mentin alte taxe spre stat, dar care sunt ? Va rog sa le expuneti aici!
Logic TVA ramane 24% la fel si impozitul 16% dar nu se stie dak nu vor fii taxe surpriza.
E foarte dubios tot..Azi am fost la ONRC si nu stie nimeni nimik.,ieri s-a publicat in Monitor Oficial legea..si dupa 5 zile incep inscrierile la AIPPIMM...dar dak nu pot creea firma nu ma pot inscrie...si daca nu esti printre primii nu prea ai sanse
Oricum SUCCES TUTUROR! :)
Infiintare srl-d
StrViorel
Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)