avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe spre stat in cazul unui SRL-D (debutant)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe spre stat in cazul unui SRL-D (debutant)

Buna ziua!

As vrea sa intreb urmatorul lucru :
Ce taxe si impozite trebuie sa plateasca angajatorul/firma SRL-D (debutant) spre stat? O firma SRL-D se infiinteaza conform "OUG pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri"= numita popular "programul 10 000 euro"

1-Impozit pe venit sau pe profit ( e acelasi lucru ?) 16 %
2-TVA 24 % din orice factura emisa
3- ?
4-?
In cazul in care firma e un SRL-D (debutant) , finantata prin "programul 10 000 euro" angajatorul este scutit de plata contributilor pentru angajati. Dar presupun ca se mentin alte taxe spre stat, dar care sunt ? Va rog sa le expuneti aici!

Multumesc frumos!

Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
simions, utilizator
Cel mai recent răspuns: molul , utilizator 12:49, 10 Februarie 2011
Logic TVA ramane 24% la fel si impozitul 16% dar nu se stie dak nu vor fii taxe surpriza.
E foarte dubios tot..Azi am fost la ONRC si nu stie nimeni nimik.,ieri s-a publicat in Monitor Oficial legea..si dupa 5 zile incep inscrierile la AIPPIMM...dar dak nu pot creea firma nu ma pot inscrie...si daca nu esti printre primii nu prea ai sanse
Oricum SUCCES TUTUROR! :)
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
molul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru tinerii pana in 35 ani. andreea312 andreea312 Buna Seara, Am si eu cateva nedumeriri in legatura cu programul guvernului \"Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d fara finantare s3bash s3bash Buna ziua Am un service electronice si as dori sa infiintez un SRL-D, insa am cateva nelamuriri. In primul rand, intrebarea mea este daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)