avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal completat partial
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal completat partial

Buna ziua, am fost azi sa-mi platesc amenda de radar cu procesul verbal intocmit de agent, sa aflu la ghiseul ca nu pot plati deoarece nu este completat la instiintare plata partea de jos, cu datele mele personale.
In acest caz mai este valabil procesul verba/amenda?
Doamna de la ghiseu mi-a spus sa fac contestatie. Unde? Nu stiu...misto
Sunt din Tg mures dk ma puteti ajuta cu informatii...multumesc.
Cel mai recent răspuns: Neculce , utilizator 14:52, 8 Februarie 2011
completarea instiintarii nu are nici un efect juridic asupra procesului verbal, fiind 2 acte diferite.

puteti plati prin banca - cereti contul unde sa virati amenda si achitati prin OP bancar, fara nici o problema.
Mergeti din nou la acelasi ghiseu si platiti suma respectiva in baza unei solicitari verbale si rugati sa va treaca pe documentul respectiv (desi nu cred ca vor vrea)seria si nr PV-ului,dupe care trimiteti prin posta chitanta in original (sau o copie )si atasati si copie dupe PV la autoritatea care a emis PV-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda, plata Kraddy Kraddy Salut acum 2 zile am luat o amenda pentru trecerea prin loc nepermis 170 lei, si azi voiam sa ma duc la primarie sa o platesc, dar nu mai gasesc hartia , ce ar ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie gtbriana gtbriana Va rog sa ma indrumati si sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: Un autoturism a fost surprins de aparatul radar.Cei de la circulatie DN1 au ... (vezi toată discuția)
Comunicare proces verbal contraventie fara data de comunicare LPK LPK Buna ziua, in cazul in care am refuzat sa semnez un proces verbal emis de un agent de la circulatie, care ar fi ordinea legala a metodelor de comunicare a ... (vezi toată discuția)