avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum imi pot recupera salariul si sa fiu despagubit ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum imi pot recupera salariul si sa fiu despagubit ptr cartea de munca??

Buna ziua am lucrat pana de curand la o cafenea .Se intarzia prea des cu plata salariului ..patronul are datorii la unele corporatii de anul trecut din 2010 februarie. Reamintesc ca nu mi-am luat salariul pe luna ianuarie si nici zilele de concediu nu mi-au fost platite si nici contractul de munca refuza sa mi-l dea. Le-am facut eu personal o demisie in care am specificat datoria de bani si acestia au refuzato din start. Au specificat ca aceasta o fac cum zic ei adica fara sa specific de sumele de bani care imi erau datorate.Mai nou managerul de acolo ma ia peste pisior ca "ce ai lucrat tu aici??" dar ei au omis un lucru ca atunci prin noiembrie dansii miau elerat o adeverinta medicala cu parafa =D> si numele meu profesie si precum ca sunt angajat.O colega ma sunat si mi-a specificat ca si ea de vreo 3 saptamani ii preseaza cu cartea de munca si nimika. Au datorii la furnizorii dar nu le achita dar bani fac . AS DORI SA STIU CUM AS PUTEA SA IMI RECUPEREZ BANIIII#-o O ZI PLACUTA IN CONTINUARE
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
adrianmurad26, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 14:36, 8 Februarie 2011
Sesizare la ITM si chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturilor salariale in belgia iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)
Angajat fara carte de munca - sustragere bani din vanzari mishhuu mishhuu varmiu a lucrat 2 luni cu carte de munca si contract si apoi a demisionat dar a continuat sa lucreze in acel loc. dupa ceva timp barul a inceput sa scartaie si ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)