avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra,daca ma puteti ajuta!?Tatal meu a decedat pe data de 21 iunie 2008,era pensionar,mama este casnica si are 55 de ani si 4 copii,la ce varsta poate beneficia de pensia de urmas?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:36, 8 Februarie 2011
toti copii sunt la casele lor,eu vroiam sa stiu care este varsta la care mama poate beneficia de pensia de urmas,are55 de ani si nici un venit si este foarte greu sa traiesti din ajutorul copiilor,am spus si cati copii are pentru ca am iteles ca, conteaza la calcularea varstei de pensionare.Va multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns!
Luna si anul nasterii.
04.01.1956
60 de ani si 4 luni-Mai 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas constantinmaria constantinmaria buna ziua! sotul meu a decedat acum 2 luni anul 2011 nu pot beneficia de pensie de urmas desi am 55 de ani stiu ca era legea ca pot beneficia...sunt casnica,va ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit Aurelian1974 Aurelian1974 ma numes S.A. sunt inginer si am 40 de ani ! in anul 2014, in luna octombrie, tatal meu , pensionar din 2003, in virsta de 63 de ani a decedat. Mama mea in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru casnica anitzaa anitzaa Buna ziua, mama mea este nascuta in 1956 si a fost casnica toata viata. Pana in 2012 a fost in intretinerea tatalui meu care era pensionar. In 2012 tata a ... (vezi toată discuția)