avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenintari la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenintari la locul de munca

Buna seara,

Lucrez intr-un hypermerket ca sef raion. Si ma confrunt cu urmatoarea problema.
- Personalul de pe raion a fost redus , numarul oamenilor este sub limita. Adica din 9 persoane am ajuns la 4. Avem de facut foarte multe , stam peste program.... Aseara am fost de noapte si am avut anumite taskuri. Am comunicat sefului de departament ca nu se pot face toate asa cum a cerut in timpul acesta... Dimineata cand a venit la munca , eu plecasem la ora 9 terminand taskurile cele mai importante ( programul fiind 22:00 - 6:30 ) si am fost sunat si mi-a zis ca dece nu am facut bilet de voie ca sa plec si am fost amenintat ca o sa platesc scump. Ce masuri pot sa iau in acest caz.
Cel mai recent răspuns: chyp , utilizator 19:19, 8 Februarie 2011
Atata timp cat dvs v-ati facut datoria si ati respectat programul ,in mod legal acesta nu are ce sa va reproseze,mai ales daca nu vi s-a comunicat ca trebuie sa stati mai mult si ca va vor fi platite orele suplimentare.
Mergeti la directorul sociatatii si formulati o reclamantie scrisa impotriva sefului de departament care o comportare abuziva.
Problema este ca totul pleaca de la directorul de magazin. El este capul rautatilor. A zis ca programul sa nostru se face dupa cum vrea magazinul, nu dupa cum vor angajati. Iar statul peste program este o regula, am avut si 36 de ore muncite incontinu fara nici un ban in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare a dreptului munci si umilinta. va rog ajutor. andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Ma numesc M. am si eu o situatie mai delicata si doresc putin ajutor. (cine este din bucuresti si poate sa ma ia maine la o \"consultatie\" va ... (vezi toată discuția)
Începerea lucrului cu 15 min înaintea programului BorisAdrian BorisAdrian Salut! Lucrez într-o companie de aproape 7 ani și, în tot acest timp, m-am confruntat cu o mulțime de inepții venite din partea șefului direct. Cea mai ... (vezi toată discuția)
Cearta,abatere disciplinara,negocieri,comisie,suspendare marysab marysab pe data de 03.03.2010 am avut o discutie mai aprinsa cu una din subalterne.La un moment dat deoarece angajata comenta orice decizie pe care o luam , nu ... (vezi toată discuția)