avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CASCO portiera smulsa de curentul de aer produs de un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CASCO portiera smulsa de curentul de aer produs de un autotren

Buna seara

Am si eu urmatoarea intrebare pt cei priceputi - portiera smulsa de curentul de aer produs de un autotren care a trecut pe langa masina se despagubeste pe CASCO?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:57, 9 Februarie 2011
Andreea Tastaman a scris:

PS nu mi-am schimbat meseria - am vazut ca se practica cea de tamponator....

....:oops: ...precis nu a fost inregistrata in data respectiva, o tornada zonala la Statia Meteo? Pacat! S-ar fi despagubit!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen maxim pentru despagubiri. alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am avut incheiata o asigurare pentru locuinta, am avut si o dauna (inundatie), am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Probleme casco bcr asig. erikahd erikahd Va rog sa ma ajutati.Am asigurare casco la o masina luata in leasing prin bcr .Acum doua luni in timp ce conduceam am simtit o lovitura si un zgomot puternic ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco si rca presidio presidio Este legal ca firma de leasing sa factureze casco si rca cu tva catre utilizator persoana juridica? Va rog sa ma informati daca exista baza legala. MULTUMESC (vezi toată discuția)