avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa expropriata in 1960 pentru constructie blocuri - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa expropriata in 1960 pentru constructie blocuri - ce se mai poate face?

Foarte tirziu mi-am dat seama de asta.
Familiei mele i-a fost expropriata o casa in 1953, pentru constructia unor blocuri. In Braila, Blvd. Karl Marx la vremea aia.
Pe baza unui decret al Consiliului de Stat s-a facut exproprierea, si s-a achitat contravaloarea terenului si imobilului, care au trecut in patrimoniul statului. Mama isi aminteste ca banii primiti atunci au fost extrem de putini si nu reflectau nici pe departe valoarea comerciala a casei la vremea respectiva.
Ce pot sa fac ca sa primesc niste despagubiri?
Cel mai recent răspuns: callingcard , utilizator 12:38, 4 Septembrie 2014
Din pacate ati pierdut termenul oferit de Legea 10/2001 pentru depunerea notificarii in vederea obtinerii de despagubiri. Nu mai puteti face nimic acum.Orice cerere este tardiva .
CEDO poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru casa demolata ca sa se faca blocuri - nu s-a facut cerere - legea nu ofera alt termen callingcard callingcard Familiei mele i-a fost expropriata o casa in 1953, pentru constructia unor blocuri. In Braila, Blvd. Karl Marx la vremea aia. Pe baza unui decret al ... (vezi toată discuția)
Retrocedari imlaurentiu imlaurentiu Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)