As avea nevoie de un raspuns cit mai sincer si mai sigur la urmatoarea mea problema::::Am divortat acum citeva luni,dupa divort trebuie sa imi schimb C.I ptr.ca am cerut sa revin la numele anterior.Dar problema mea este ca sunt in Italia si am cu mine si copilul care trebuie sa ìi schimb si lui pasaportul ptr. ca se expira,eu in Romania daca vin sa rezolv problema nu pot sta mai mult de 10zile timp in care nu cred ca pot rezolva totul,ca sa ajung la ambasada in italia imi trebuie15ore .Ma puteti ajuta cu vreun consilio ..Va multumesc LA REVEDERE#-o#-o#-o
buletinul il puteti face intr-o saptamana daca locuiti intr-un oras mai mare. Iar pasaportulk il puteti obtine in 2 zile daca e valabil 1 an, iar daca vreti pasaport pe 5 ani, dureaza minim 10 zile lucratioare, adica 2 saptamani. Gasiti aceste informatii, pe site-ul prefecturii din judetul dvs
daca aveti pe cineva de incredere se rezolva repede .
buletinul il faceti intr-o saptamana iar pasaportul faceti toate demersurile necesare iar pentru ridicarea de la serviciul pasapoarte imputerniciti pe cineva prin notariat sa mearga sa-l ia si apoi vi-l trimite in italia ori unde sunteti dvs
succes
copilul are deja pasaport doar trebuie sa il schimb,problema este ca prima trebuie sa imi schimb eu buletinul cu noul nume la care astept citeva zile 10....,dupa care sa ìi schimb lui pasaportulptr. ca se expira si mai astept alte 10....(eu nu ìl vreau valabil numai ptr.un an),daca poate cineva sa ìmi dea vreo sugestie ìi multumesc,eu mai mult de 10 zile nu pot sta in romania
Buletin expirat
mariogabi
am o mica problema va rog sa ma ajutati,am buletinul si passaportul expirat,locuesc in grecia cu familiea de mai bine de 15 ani.problema este ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)