In ce fel poate intervenii institutia finantelor publice , avand urmatoare situatie.
Am colaborat cu o sc , si in urma acestei colaborari am "strans" o datorie la finante destul de mare , din cauza neplatii facturilor emise catre debitoare. Mai exact datoria mea catre stat este exact totalul TVA-ului din facturile emise si neincasate de la aceasta debitoare.
Finantele , le-au facut cateva adrese prin care le solicitau (cred eu ) sa plateasca direct in trezorerie sumele datorate mie, dar nu a raspuns niciodata debitoarea.
Pot finantele sa le ceara insolventa , pentru faptul ca nu raspund in nici un fel la nici o adresa trimisa lor ? Sau pot finantele sa puna poprire pe conturile debitoarei , pana la recuperarea sumei cu care sunt eu dator catre finante? Nu stiu exact la ce se refera termenul de tert poprit ....oare la asa ceva ?
Sunt disperat , in instanta deocamdata am castigat , sunt in faza ca asteptam comunicarea. Dar stiu ca asta mai dureaza...iar timpul trece si nu e in favoarea mea.
Mentionez , ca sc este din acelasi judet. Daca are vreo relevanta.
Urgent ce fac???
OANA GORAN
am uramtorul caz, sc se inchide, ramane cu datorii de xxxmiliarde.
fata de mine- creditor datoreaza y miliarde, o mare parte din suma a acoperit-o prin ... (vezi toată discuția)