avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... tert poprit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

tert poprit

In ce fel poate intervenii institutia finantelor publice , avand urmatoare situatie.
Am colaborat cu o sc , si in urma acestei colaborari am "strans" o datorie la finante destul de mare , din cauza neplatii facturilor emise catre debitoare. Mai exact datoria mea catre stat este exact totalul TVA-ului din facturile emise si neincasate de la aceasta debitoare.
Finantele , le-au facut cateva adrese prin care le solicitau (cred eu ) sa plateasca direct in trezorerie sumele datorate mie, dar nu a raspuns niciodata debitoarea.
Pot finantele sa le ceara insolventa , pentru faptul ca nu raspund in nici un fel la nici o adresa trimisa lor ? Sau pot finantele sa puna poprire pe conturile debitoarei , pana la recuperarea sumei cu care sunt eu dator catre finante? Nu stiu exact la ce se refera termenul de tert poprit ....oare la asa ceva ?
Sunt disperat , in instanta deocamdata am castigat , sunt in faza ca asteptam comunicarea. Dar stiu ca asta mai dureaza...iar timpul trece si nu e in favoarea mea.
Mentionez , ca sc este din acelasi judet. Daca are vreo relevanta.

Va multumesc mult

Cel mai recent răspuns: discover , utilizator 22:55, 8 Februarie 2011
V-am inteles , si va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire - debitor in faliment iulianapanescu iulianapanescu Buna ziua . Intr-un proces, firma mea este creditoare , debitorul este in faliment, iar tertul poprit este DGFP. Problema este ca acum poprirea nu mi se ... (vezi toată discuția)
Urgent ce fac??? OANA GORAN OANA GORAN am uramtorul caz, sc se inchide, ramane cu datorii de xxxmiliarde. fata de mine- creditor datoreaza y miliarde, o mare parte din suma a acoperit-o prin ... (vezi toată discuția)
Notificare tert poprit vs. contract de cesiune creanta Georgelius Georgelius Buna ziua, Va rog ajutati-ma sa lamuresc o dilema. Societatea X primeste o notificare de la un executor judecatoresc, prin care este somata ca, in ... (vezi toată discuția)