avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM

Buna ziua,

Daca un anagjat imi pleaca intr-o alta tara (spatiul UE) insa dorim sa continuam colaborarea (sa lucreze de acasa, de acolo), ce presupune asta?
Sincer, nu stiu de unde sa apuc problema.

Ar fi in regula cu modalitatea de monitorizare a lucrului, pontajul, transferul salariului, etc insa nu imi dau seama legal ce ar trebui sa fac, ce presupune asta.
Mentionez ca doreste sa plece dintr-un motiv personal; firma nu are nici un interes in aceasta tara.
Multumesc frumos. As aprecia un raspuns cat mai urgent,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 9 Februarie 2011
O solutie este modificarea prin act aditional locul in care isi desfasoara activitatea, astfel locul nu mai este la sediul societatii ci la domiciliu.
Multumesc. Oare ar mai trebui sa fac si altceva?

Vedeti si prevederile legale privind Munca la domiciliu din Codul Muncii , art.105-107.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la munca la sediul angajatorului la munca la domiciliu damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in cazul in care am un angajat care timp de jumatate de an va presta munca la domiciliu si nu la sediu, asa ... (vezi toată discuția)
Delegare versus detasare nicolnicol nicolnicol Buna ziua, lucrez de putina vreme la o soc care are lucrari in tarile din UE. Pana acum 2 saptamani pentru fiecare salariat emiteam o disp de serv si una de ... (vezi toată discuția)
Cim persoana din croatia BiaMonica BiaMonica Buna ziua. Am urmatoarea speta la care eu personal nu ii gasesc solutie: Societatea noastra doreste sa inceapa o colaborare cu o persoana din Croatia ( stat ... (vezi toată discuția)