Vecinul din spatele casei mele a hotarat astazi sa-mi lase mie si sotiei mele tot ce are dansul(neavand copii sau alti mostenitori)Problema e ca ar fi pe patul de moarte (nu sunt convins de aceasta afirmatie)astazi am fost la un notar,a zis ca vine maine la domiciliul vecinului sa faca contractul nu inainte sa-mi zica sa merg la un psihiatru pt a-l consulta(mi-a dat o adeverinta ca e in deplinatatea facultatilor mintale)INTRBAREA MEA AR FI CE FEL DE CLAUZA CONTRACTUALA SA FAC?S-al ajut ca om palaria jos,dar daca incepe sa abuzeze de aceasta clauza(ti-am dat,fa aia,fa cealanta,etc)Eu oricum atata timp cat el traieste nu ma intereseaza acl teren sau acea casa.(valoarea este mica in aceasta zona sub 5000euro. MULTUMESC!
1.Testament, dacă ziceți că nu are copii. Dezavantajul e că omul e liber să-l revoce când vrea și să facă altul în care să testeze bunurile în favoarea altei persoane.
2.Vânzare-cumpărare și să păstreze uzufructul.
3.Întreținere și în cadrul contractului specificați obligațiile ce vă revin în calitate de dobânditor, respectiv în ce anume constă prestația de întreținere.
Alegeți dumneavoastră varianta potrivită:)