avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca

Buna ziua..Am o hotarare judecatoreasca in care obliga paratul sa plateasca suma de 146 lei, reprezentand impozitul pe autoturism si cheltuielile de judecata 18 lei.Nu vrea sa-mi deie banii, m-a purtat prin tribunal 3 ani de zile sa putem radia autoturismul ce i l-am vandut , din pacate am dat si talonul crezindu-l om de incredere[cunoscandu-l de 10 ani].Ce pot sa fac, eu am cheltuit cu mult mai mult, macar astia sa recuperez de la el.Ana
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:19, 9 Februarie 2011
Mergeti la un executor judecatoresc sa vedeti ce puteti face, insa va costa mai mult ata decat fata...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut? anytzutu anytzutu anul trecut am vandut o masina unui cetatean, facand contract de vanzare cumparare si scotand fisa fiscala. toate bune si frumoase numai ca acel om n a inscris ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)