avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce e de facut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce e de facut?

anul trecut am vandut o masina unui cetatean, facand contract de vanzare cumparare si scotand fisa fiscala. toate bune si frumoase numai ca acel om n a inscris o pe numele lui, circula tot pe talonul meu cu nr mele si fara rovigneta-in august am aflat cand a venit prima amenda de rovigneta si tot vin pt k se emit la 6 luni diferrenta. nu vrea s o inscrie.am facut si plangere la politie si ei zic ca eu o sa platesc amenzile?e normal asa ceva?ce legi avem noi??????
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 12:09, 21 Septembrie 2011
Nu este normal, puteti obliga pe cumparator sa inmatriculeze autoturismul, ori il puteti radia dumneavoastra, din pacate numai pe cale judecatoreasca, in acest context trebuie sa contestati si amenzile contraventionale care au venit pe numele dumneavoastra. va fi putin mai complicat, insa veti reusi dumneavoastra sau impreuna cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara inscriere pe noul proprietar Costy S Costy S Buna seara! Vreau sa vand o masina mai veche, iar noul proprietar nu vrea sa o inscrie pe numele lui ca sa nu plateasca timbrul de mediu. Eu vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta neinmatriculata cristina1234567 cristina1234567 buna. Pe scurt,am vandut o masina cu contract v-c in februarie 2014,cumparatorul l-a vandut dupa 16 zile la altcineva. Mi-a venit amenda de rovigneta,am depus ... (vezi toată discuția)