avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu dosarul de dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu dosarul de dauna

buna dimineata.
va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
am avut un accident acum 2 sapt.cel vinovat a fost de acord sa facem amiabil.doar ca la inspectorul de dauna ambele parti au completat totul in afara de data si ora.au semnat.dupa asta cel vinovat a completat data si ora,care nu era corecta.accidentul sa produs in fapt la ora 17 iar in constatarea amiabila a fost trecuta ora 00:30.
acum dosarul a fost trecut la comisia antifrauda.dupa ce ne-a contactat cel care investiga si dupa intrebari si amenintari sotul meu a scris un proces verbal in care a scris ca totul sa petrecut exact cum este descris cu exceptia orei si datei(dar care totusi se include in 24 ore).
as vrea sa stiu ce este de facut in cazul asta.sotul meu nu este vinovat de accident in nici un fel si nu el a trecut data gresita pe constatarea amiabila.cel vinovat avea polita incheiata de o zi si pt asta suntem hartuiti.am fost amenintati si ca nu vom avea dosarul ca sa facem pe casco masina.
VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN SFAT.:((
Adrian.Tudor a scris:

Chiar daca polita este falsa , purtand antetul lor vor plati si apoi vor da in judecata pe vinovat si-si vor recupera banii de vinovat pt fals si uz de fals etc, etc.

O polita falsa nu mai este polita.

Inca o solutie: se poate apela la firma de leasing - proprietarul de drept al masinii.
buna ziua.saptamana asta imi ridic masina :D
chiar daca cei de la asigurarea vinovatului ne-au bagat bete in roate si au tras de timp cat au putut;eu am reusit s-o fac pe casco.in continuare isi vor rezolva intre ele cele doua asigurari.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri .o zi buna.B-)
In loc de martisor:luck:
=D> Deci se poate! Felicitari!=D>
multumesc.:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului geoman geoman am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
Accident Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare : - accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne ... (vezi toată discuția)
Mi se suspenda permisul sau nu flanko flanko am avut parte de o intamplare neplacuta conducand o masina luata in leasing de firma la care lucram am fost lovit in spate de un sofer neatent .Am completat ... (vezi toată discuția)