avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am fost despagubit de RCA sa imi repar masina ! Pot ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am fost despagubit de RCA sa imi repar masina ! Pot cere daune si pentru perioada in care sta masina in service deoarece m`i se ia dreptul la munca ??

Sunt taximetrist, de curant cineva m-a lovit foarte rau. Reparatia se ridica undeva la 15-16000 lei noi. As vrea sa stiu daca pot cere despagubiri pentru timpul in care mi se ia dreptul la munca datorita saptamanilor necesare repararii autovehiculului. Ce trebuie sa fac pentru asta? :((
Cel mai recent răspuns: Dorin Baleanu , Mediator 21:20, 3 Martie 2011
@SDIANAVIOLIN a punctat corect , scurt, la subiect. Fara alte tegiversari si povesti.


@MUGUREATZ nu conteaza parerea nescrisa a asiguratorului, dvs. respectati legea si urmati cursul firesc al lucrurilor. nu va la sati deturnat de povesti , aberatii sau alte tehnici de refuz din partea asiguratorului. Fiti transat, hotarat, scurt pe 2.

Nu avem o intelegere verbala. Totul este legal si scris negru pe alb, inregistrat, valabil.
In Ordinul 5 al CSA, cap. II - Riscurile acoperite si excluderile este art. 26, alin 1. lit. c: ...........se acorda despagubiri, in forma baneasca pentru .... lit. c) pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului. - asta este baza legala din care rezulta ca puteti baneficia de acest tip de despagubire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, In urma cu 2 ani am avut un accidnet rutier iar masina pe care o conduceam a fost avariata 100%.A fost o minune ca am scapat cu viata. Soferul care ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anamariacelik anamariacelik intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)
sfat suma prea mica oferita despagubire de carpatica sebyencyu sebyencyu in urma cu 5 luni am fost lovit de un domn ce avea rca incheiat la carpatica. dupa accident ne am deplasat la politie unde s a intocmit proces verbal .la doua ... (vezi toată discuția)