avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajare cu 2 ore sau 4 ore pe zi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajare cu 2 ore sau 4 ore pe zi

Buna tuturor..

Am si eu o nelamurire la urmatoarea situatie. Detin o mica afacere (SRL - nu e micro) fara nici un angajat in momentul de fata. Dat fiind faptul ca incep sa am activitate, ocazionala, aprox 2 zile pe saptamana, as dori sa ma angajez la propria mea firma cu 4 ore sau cu 2 ore pe zi. Este posibil asa ceva? ..ma obliga vre-un act normativ sa nu fac asta?
Inca mentionez ca nu sunt angajat la alta firma.

Multumesc,
Zoli B.
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 10:51, 9 Februarie 2011
Bineinteles ca va puteti angaja,neexistand un act normativ care sa interzica aceasta.
Puteti sa va angajati si cu mai putin.
se poate face angajare si cu 1 ora/zi doar ca asta o sa va afecteze pe viitor la pensie.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ancutas, utilizator
Cu ce va fi afectata pensia? Daca se angajeaza cu o ora pe zi vechimea este aceeasi ca la 8 ore/zi. Contributia conteaza doar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 srl micro, 1 angajat norma intreaga. de la 01.08.2005 l-am trecut pe 2 ore. trebuie sa depun declaratia 100? (vezi toată discuția)
Calcul pensie adacris adacris BUNA ZIUA , NELAMURIREA MEA ESTE :DACA SUNT AGAJAT LA O SOCIETATE DIN ANUL 2002 CU CTR DE MUNCA CU NORMA INTREAGA(, IAR INCEPAND CU ANUL 2009 ,DATORITA ... (vezi toată discuția)
Uf, sunt pierdut in ceata... cyberDJ cyberDJ Buna Ziua, In primul rand vreau sa laud initiativa acestui forum si vreau sa zic ca deja am gasit mai multe raspunsuri aici decat pe siturile oficiale care ... (vezi toată discuția)