avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum fac rost de o copie a plangerii penale de la dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum fac rost de o copie a plangerii penale de la dosar

buna ziua vreau sa imi fac copie de la dosar a cererii de chemare in judecata si nu stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: diana2202 , utilizator 08:58, 10 Februarie 2011
simplu.
mergeti la arhiva instantei de fond(instanta la care a-ti depus cererea de chemare in judecata) cu o cerere de eliberare a unei copii dupa cererea de chemare in judecata
de asemenea, trebuie sa achitati o taxa de timbru de 1 leu si timbru judiciar de 0.15 lei pentru fiecare pagina.
teoretic, a doua zi intrati in posesia documentelor solicitate.
Mergeti la arhiva instantei si solicitati eliberarea unei copii xerox!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
multumesc pentru lamuriri, copia o poate ridica si alt membru al familiei daca imi depun eu cererea de eliberare a copiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat ? anniela anniela Buna dimineata, Dupa ani de zile de tergiversare a unui dosar civil,in sfarsit s-a terminat fix cand incepea \"vacanta judecatoreasca\".Pe portalul ... (vezi toată discuția)
Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)